menu

GIPSBLOKKEN

Gipsblokken

Een muur plaatsen als afscheiding door middel van gipsblokken is de meest ideaale en praktische oplossing voor uw indeling van uw woning.


Gipsblokken behoren tot een van de meest gebruikte bouwmaterialen en dan met name voor de niet-dragende scheidingswand, in de woningbouw net zo goed als in de utiliteitsbouw, bij nieuwbouw evenzeer als bij renovatie en restauratiewerken.

Separatiewanden, rondingen in wanden, als spouwmuur, omkokkeren van standleidingen en kolommen met gipsblokken wordt het allemaal wel heel gemakkelijk. Ze zijn leverbaar in 70 mm en 100 mm en voldoen aan de Arbo-eisen omdat ze niet meer dan 18 kg wegen en daardoor makkelijk te verwerken zijn. Ze kunnen probleemloos worden geknipt, gezaagd, gefreesd en geboord worden. Tevens kunnen ze op diverse manieren worden afgewerkt onder andere behang-, tegel- of sierpleisterklaar.

Badkamerwensen

Ook voor al uw badkamerwensen zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van spat en of scheidingswandjes t.o.v douche en toilet ook voor het inbouwen van een bad zijn wij gespecialiseerd.


Meer tekst over badkamerwensen